Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sir Meccanica WS2 Plus vonalfúró gép

Nagy átfogású típus sorozat a WS2, erősített változata.
A Plus változat egy erősített tengellyel szerelt típus, aminek hatására nagyobb teljesítménnyel is megmunkálhatóak egészen hosszú és rosszul megtámasztható furatok.
Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: SMWS2P
Fémipari gépek: Eszterga

Leírás

A Sir Meccanica modelljei egyszerű de tartós szerkezetűek, emiatt könnyűek is. Kezelésük kis erőfeszítést igényel, ennek ellenére tartósak, amiért a gyártó 2 év garanciát vállal. A gépek teljes egészében elektronikus szabályozással oldják meg a teljes fordulatszám és előtolás tartomány lefedését.
A Sir Meccanica filozófiája a könnyű alkalmazhatóság, emiatt jól felszerelt kerekes fém szállítóládában szállítja gépeit, és a méteres darabokból, speciális csatlakozókkal összeilleszthető szerszámtengellyel könnyű helyszínre szállíthatóságot kínál.

A kiegészítők széles kínálata lehetővé teszik a külső és belső megmunkálást, felhegesztést, menetfúrást és vágást, homlok lemunkálást. A speciális típusokkal hatalmas méretek is megmunkálására, síkfelületek létrehozására készültek, CNC vezérléssel, speciális menetek, hornyok, belső alakzatok CAD rajzok alapján megmunkálhatóak.

A WS2 Plus változat egy erősített WS2 sorozatú kivitel. Teljes felszereléssel rendelkezik és alapvetően a leginkább szükséges furatméretek gyors és hatékony megmunkálásához készült olyan helyzetekben ahol a nagyobbak a méretek és a hosszú furatok rosszul megtámaszthatóak. Emelt stabilitás hosszú szabad tengely hosszak esetén is.  A gép tovább bővíthető kiegészítőkkel. Ezt a gépet választják második gépnek ha kifejezetten nagy bányagépekkel dolgoznak, mivel megfelelő megmunkálási tartománya van a nehezebb vonalfúrási feladathoz, és ezeket megfelelő stabilitással és teljesítménnyel képes ellátni, garantálva a gyors és pontos munkát.

Ehhez a változathoz rendelhető extra:
Méretcsökkentő tengelyszett 20 mm és 30 mm tengelyátmérővel.
Homlokesztergáló félautomata fej.
Homlokesztergáló motorizált fej.
Belső központosító támaszok hosszú furatokhoz.
Külső palást esztergáló készülék.
Önközpontozó mozgó belső támasz.
Forgattyúsház megmunkálásához készülék.
Hengerfúró készülék.
Pozíció kijelző és vezérlő.

Ahogy minden Sir Meccanica vonalfúrót úgy a WS2 típust is kerekes, fém szállítóládában értékesítjük, házhoz szállítjuk díjtalanul és biztosítjuk a magyarnyelvű kezelési útmutatót. 
Gyártói támogatással biztosítjuk a gépek garanciális szervizét és a garancia időn túli karbantartását, javítását, alkatrész ellátását. 
Amennyiben igényli, kérheti betanítási, oktatási szolgáltatásunkat akár az ön telephelyén is, garancia időn túl is! +3630 281 20 40

További ismertető: 
http://www.szikrahegesztes.hu/termekeink/femipari-gepek/vonalfurok/sir-meccanica-ws-modellek

Vonalfúró gépek? Mi a szösz?

 

A mobil vonalfúrógép egy hordozható (in-situ) furat eszterga, mely kompakt kialakításával, megfelelő teljesítmény mellett képes, különféle furatok belső megmunkálására, olyan gépeken, szerkezeteken amelyek mozgatása nehézkes vagy lehetetlen.

Ezeknek az angolul inline drilling machine-nek nevezett gépeknek felhasználása két jelentős területen történik, egyik a karbantartó ipar, ahol felújítás történik egy megkopott, sérült szerkezeten, másik a gyártó ipar, ahol szállításra alkalmatlan acélszerkezetek vagy nehézkesen mozgatható gyártmányokon kell megfelelő pontosság mellett megmunkálást végezni.

Karbantartó ipar számára előnyös, mert alkalmasak helyszíni forgácsolási és felrakó hegesztő munkákhoz, fölmunkagépekhez, bányagépekhez vagy bármilyen helyhez kötött, vagy mérete miatt nehezen mozgatható berendezés felújításához.
A hagyományos, gépműhelyben elvégzett hegesztés és forgácsolás műveletek a hordozgató gépek segítségével helyszíni feladatokká válnak, feleslegessé téve az adott alkatrész leszerelésével járó hidraulika szerelési, további csatlakozás pontok bontása, emelőgépek használata, több fős brigád alkalmazását.

Jelentős idő, anyag, pénz takarítható meg, mivel a többnapos, sok szakembert, költséges forgácsológép rezsi óradíjat igénylő művelet, általában egy naposra rövidül!

Paraméterek

Szerszámtartó tengely átmérője 50 mm
Fúrási átmérő 52-450 mm
Hegesztési átmérő 25-450 mm
Forgató motor C/C
Adagoló motor C/C
Max fordulatszám 266rpm
Max előtolási sebesség 295mm/perc
Meghajtó egység tömege 35kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók

Termék címkék: sir meccanica, vonalfúró